Menu
Your Cart
Atentie! Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator.
Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Politica de confidentialitate

Metode de Personalizare

Produselor promotionale, cel mai bine le sta PERSONALIZATE.

Cu mici exceptii, toate produsele prezente pe site, se pot personaliza.

Metodele sunt diferite, in functie de materialul si marimea fiecaruia:

  • agendele se pot personalizata folio sau timbru sec
  • calendarele se pot personalize serigrafic sau tipar digital
  • obiectele mici precum: pixuri, brichete, stick-uri USB se pot personaliza tampografie
  • gentile, rucsacurile, umbrelele se pot personalize prin serigrafie transfer


1. SERIGRAFIE

Este procedeul prin care vopseaua se aplica pe obiectul dorit printr-o sita serigrafica. Acest procedeu se poate aplica pe materiale textile (tricouri, geci, sepci etc.) sau pe materiale solide (agende, calendare, mape etc). In comparatie cu alte metode de imprimare, prin serigrafie, grosimea stratului de vopsea obtinut este cea mai mare. Aceasta poate conduce la obtinerea unor efecte speciale ,care nu pot fi obtinute prin nici o alta tehnica.

2. TAMPOGRAFIE

Procedeul de imprimare a obiectelor de dimensiuni relativ mici (pixuri, brichete, usb-uri, brelocuri, etc), cu suprafete plane sau curbe, prin transferul de vopsea de pe un cliseu - pe obiect, cu ajutorul unui tampon din silicon.

3. TRANSFER TERMIC

Procedeul prin care imaginea este tiparita pe o folie speciala si apoi presata la cald. Prin aceasta tehnica se imprima, in special obiecte textile. Are numeroase avantaje, cum ar fi obtinerea unor elemente grafice complexe, posibilitatea de imprimare a unor cantitati mici.

4. TIMBRU SEC/FOLIO

Este procedeul prin care se realizeaza o matrita, care, la o anumita temperatura imprima forma pe obiectul dorit. Se pot imprima materiale precum piele, imitatie piele, carton. Timbrul sec ofera distinctie , eleganta si o buna rezintenta in timp, produselor promotionale imprimate. Personalizarea folio este realizata prin aplicarea unei folii aurii sau argintii la temperaturi ridicate, pe matrita.

5. GRAVURA LASER

Procedeul de personalizare a obiectelor din metal, lemn, piele, plastic, etc. cu ajutorul laserului. Acesta indeparteaza primul strat al materialului, facand vizibil substratul.Ofera o calitate si o durabilitate net superioara fata de celelalte proceduri.

6. BRODERIE

Alaturi de gravura, broderia este cea mai eleganta si rezistenta modalitate de personalizare. Se pot broda produse textile: tricouri, , sepci, hanorace, camasi, proape, halate etc., cu logo-uri simple sau chiar imagini.

7. STICKER VOLUMETRIC

Stickerele volumetrice sunt realizate din autocolant PVC imprimat digital, pe care se aplica o rasina epoxidica transparenta, rigida sau flexibila. Se pot obtine astfel etichete de mici dimensiuni cu un numar nelimitat de culori (calitate foto) si de aproape orice forma geometrica.Sunt rezistente la apa si raze UV Pentru obtinerea unui efect volumetric, se poate aplica un strat de rasina transparenta

8. SUBLIMARE

Este procedeul prin care pigmentul de culoare imprimat pe folia speciala patrunde in suprafata obiectului, prin presarea la o temperatura de peste 200 grade. Sublimarea reprezinta transferul unei imagini pe un anumit obiect Se poate imprima orice imagine, la orice rezolutie pe obiecte precum tricouri, sepci,hanorace, lanyard-uri...etc

9. PRINT UV

In scurt timp, a devenit cea mai cautata metoda de personalizare Este recomandata pentru suprafete plane, sau suprafete curbate mici Avantajul acestei tehnologii este acela de a imprima policromie direct pe obiect Prin aceasta metoda, se pot personaliza: pixuri, usb-uri, brichete, bidoane,notesuri… Printul UV are o rezistenta remarcabila si o calitate superioara