Menu
Your Cart
Atentie! Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator.
Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Politica de confidentialitate

Print indoor & outdoor

Model: PIATR01
Este usor de aplicat si indepartat, se pot aplica pe perete, mobila, faianta sau sticla.Nota: pretul este pe metru patrat..
7,85€
Fără TVA:6,60€
Model: PIATW02
Se pot personaliza geamuri ale cladirilor, vitrine magazine, geamuri autovehicule.Nota: pretul este pe metru patrat..
10,12€
Fără TVA:8,50€
Model: PIATW01
Window Graphics este un material adeziv cu microperforatii. Din exterior veti putea vedea o imagine unitara fara a sesiza micile perforatii, iar din spatele geamului veti putea privi in exterior si veti beneficia de lumina naturala.Nota: pretul este pe metru patrat..
14,28€
Fără TVA:12,00€
Model: PICAN01
Panza Canvas este un material textil de culoare alba, ce imita perfect panza pe care o intalnim la tablouri; permite printarea la rezolutii mari, obtinandu-se imagini clare, cu detalii fine.Nota: Pretul este pe metru patrat...
31,54€
Fără TVA:26,50€
Model: PIHLM01
Cand tii foarte mult la o fotografie sau ai un poster pe care doresti sa il imprimi, una dintre solutiile de imprimare la calitate mare este imprimarea pe hartie fotografica lucioasa/mata.Nota: pretul este pe metru patrat..
10,12€
Fără TVA:8,50€
Model: PIRLB01
Este un produs publicitar , cu utilizare in special in promovarea imaginii produsului dumneavoastra prin intermediul sistemelor de afisaj de tip roll-up.Nota: pretul este pe metru patrat..
10,12€
Fără TVA:8,50€
Model: PIRLP01
Este un produs publicitar , cu utilizare in special in promovarea imaginii produsului dumneavoastra prin intermediul sistemelor de afisaj de tip roll-up.Nota: pretul este pe metru patrat..
10,12€
Fără TVA:8,50€
Model: POATP01
Autocolant Permanent Oracal 3651. Folia este special creata pentru aplicatii de exterior, pe termen scurt si mediu.  Versatilitatea sa permite utilizarea acestei folii pentru o multitudine de aplicatii: inscriptionari de masini, vitrine, standuri expozitionale sau diverse alte decorari de exter..
14,28€
Fără TVA:12,00€
Model: POBLB01
Backlit pentru bannerele cu iluminare din spate (casete sau panouri stradale luminoase).Nota: pretul este pe metru patrat..
5,95€
Fără TVA:5,00€
Model: POBLO01
Blockout pentru bannerele dubla fata.Nota: pretul este pe metru patrat..
10,71€
Fără TVA:9,00€
Model: POFLB01
Frontlit-ul este din PVC de culoare alba, mat, opac, cu suprafata neteda si rezistenta marita la conditiile de mediu; este folosit pentru displayere pentru interior si exterior.Nota: pretul este pe metru patrat..
5,95€
Fără TVA:5,00€
Model: POMAS01
Materialul este un PVC cu perforatii care permit aerului sa treaca print material si astfel rezistenta in timp este mult mai mare. Mesh-urile se preteaza la printuri foarte mari.Nota: pretul este pe metru patrat..
6,55€
Fără TVA:5,50€
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)