Menu
Your Cart
Atentie! Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator.
Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Politica de confidentialitate

Rame

Model: TB.17.ES
Rama aluminiu 17 mm pentru print texti, simpla fata realizata din profil de aluminiu eloxat (argintiu)cu latimea de 17 mm. Este un produs foarte usor de montat avand o greutate redusa. Personalizarea se face pe material textil si se monteaza pe cadru cu ajutorul chederului prin coasere sau cu banda ..
19,22€
Fără TVA:16,15€
Model: TB.30.ES
Rama aluminiu 30 mm, simpla fata, pentru print textil este realizata din profil de aluminiu eloxat cu latimea de 30 mm. Este un produs foarte usor de montat avand o greutate redusa. Personalizarea se face pe material textil si se monteaza pe cadru cu ajutorul chederului prin coasere sau cu banda dub..
36,03€
Fără TVA:30,28€
Model: TB.50.ED
Rama aluminiu 50 mm pentru print textil, dubla fata, realizata din profil de aluminiu eloxat (argintiu) cu latimea de 50 mm. Este un produs cu greutate redusa, montarea acestuia se face cu ajutorul kitului de montaj compus din cabluri de otel si piese pentru fixarea in tavan. Personalizarea se face ..
67,27€
Fără TVA:56,53€
Model: PFSS25
Rama click rezistenta la foc este produsa din profil de aluminiu eloxat (argintiu), mat cu o grosime de 25mm si colturi la 45 grade este una dintre cele mai practice solutii de afisaj. Profilul are tratament pentru rezistenta la foc. Spatele ramei este din tabla galvanizata, folia de protectie a fet..
8,41€
Fără TVA:7,07€
Model: PFSS32
Rama click rezistenta la foc este produsa din profil de aluminiu eloxat (argintiu), mat cu o grosime de 32mm si colturi la 45 grade este una dintre cele mai practice solutii de afisaj. Profilul are tratament pentru rezistenta la foc. Spatele ramei este din tabla galvanizata, folia de protectie a fet..
10,69€
Fără TVA:8,98€
Model: UCH255
Rama click simpla fata rezistenta la apa este realizata cu profil click de aluminiu eloxat (argintiu), mat, cu o grosime de 25mm si are colturi la 45 grade este una dintre cele mai practice solutii de afisaj. Sistemul click permite schimbarea printului cu mare usurinta.Se livreaza impreuna cu acce..
13,46€
Fără TVA:11,31€
Model: UCH355
Rama click simpla fata rezistenta la apa este realizata cu profil click de aluminiu eloxat (argintiu), mat, cu o grosime de 35mm si are colturi la 45 grade este una dintre cele mai practice solutii de afisaj. Sistemul click permite schimbarea printului cu mare usurinta. Se livreaza impreuna cu ac..
14,21€
Fără TVA:11,94€
Model: PFSSSEC25
Rama click securizata din profil de aluminiu eloxat (argintiu), mat cu o grosime de 32mm si colturi la 45 grade este una dintre cele mai practice solutii de afisaj. Sistemul click permite deschiderea ramei pentru schimbarea printului, doar cu ajutorul accesoriului din plastic, astfel informatiile av..
12,61€
Fără TVA:10,60€
Model: UCM0NCB0A4
Rama magnetica dubla fata este o rama speciala diferita de majoritatea ramelor existente. Are un design foarte elegant si poate fi folosita portrait sau landscape. Montajul se face suspendat. Printul se poate schimba foarte usor, indepartand folia magnetica a ramei. ..
41,04€
Fără TVA:34,49€
Model: ULDMENCBA4
Rama magnetica este o rama speciala diferita de majoritatea ramelor existente. Are un design foarte elegant si poate fi folosita portrait sau landscape. Odata montata pe perete printul se poate schimba foarte usor, indepartand folia magnetica a ramei. Produsul este iluminat cu ajutorul led-urilor mo..
99,66€
Fără TVA:83,75€
Model: ULDMENCBA4DF
Rama magnetica iluminata dubla fata este o rama speciala diferita de majoritatea ramelor existente. Are un design foarte elegant si poate fi folosita portrait sau landscape.Odata montata pe perete, printul se poate schimba foarte usor, indepartand folia magnetica a ramei. Produsul este iluminat cu a..
132,28€
Fără TVA:111,16€
Model: UCM0NTB0A4
Rama magnetica simpla fata este o rama speciala diferita de majoritatea ramelor existente. Are un design foarte elegant si poate fi folosita portrait sau landscape. Montajul se face suspendat. Printul se poate schimba foarte usor, indepartand folia magnetica a ramei...
24,49€
Fără TVA:20,58€
Afişare 1 - 12 din 38 (4 pagini)