Menu
Your Cart
Atentie! Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator.
Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Politica de confidentialitate

Diverse

Model: TJIHT95A01
Cosul de gunoi cu scrumiera mobil este un produs destinat hotelurilor, restaurantelor, cladirilor de birouri, etc. Cosul de gunoi este construit din inox si in interior are un recipient metalic zincat pentru golirea facila. Optiunile de 18 si 30 Litri pot fi comandate in doua culori, argintiu si neg..
36,03€
Fără TVA:30,28€
Model: TJIWB93S01
Cosul de gunoi Eco este un produs recomandat pentru unitati de invatamant, spitale, spatii publice, etc. Este realizat din otel inoxidabil si este foarte usor de utilizat, fiind prevazut cu un inel cromat in partea superioara pentru fixarea sacului de gunoi. Poate fi comandat in doua variante de cul..
24,15€
Fără TVA:20,29€
Model: TJIDB96A01
Cosul de gunoi Office premium este ideal pentru a fi utilizat in spatii de birouri, spatii publice, spitale, etc. Corpul cosului de gunoi este construit din otel inoxidabil si este prevazut cu capac din plastic cu clapeta retractabila. in interior se afla un recipient de metal zincat pentru golirea..
127,69€
Fără TVA:107,30€
Model: TJIPT90A01
Cosul de gunoi premium este produs din inox si este prevazut cu clapeta din plastic, actionabila cu piciorul, pentru ridicarea capacului.  in interior este un recipient de plastic pentru golirea facila a continutului. Produsul este disponibil in trei variante de dimensiune, 3 litri , 5 litri, 20 l..
13,38€
Fără TVA:11,24€
Model: SA1249739
Decorati intr-un mod creativ incaperile, astfel incat sa oferiti clientilor si vizitatorilor servicii de calitate si satisfactie. Pentru sugestii, cereri si contestatii este ideal sa utilizati un sistem care sa fie eficient, elegant si atractiv. Plexi Box este elementul cheie care va ofera toate ace..
57,54€
Fără TVA:48,35€
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)