Menu
Your Cart
Atentie! Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator.
Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Politica de confidentialitate

Suport pliante

Model: SA1249738
Suport pentru birou cu locasuri de expunere a diferitelor materiale publicitare printate, de dimensiuni mici, produs din material plastic turnat, transparent si de foarte buna calitate. Modalitatea sa constructiva confera acestui dispenser o foarte buna stabilitate, iar materialul din care este prod..
3,57€
Fără TVA:3,00€
Model: SA1249737
Suport pentru birou cu locas de expunere a diferitelor materiale publicitare printate, de dimensiuni mici, produs din material plastic turnat, transparent si de foarte buna calitate. Modalitatea sa constructiva confera acestui dispenser o foarte buna stabilitate, iar materialul din care este produs ..
1,94€
Fără TVA:1,63€
Model: SA1279744
Sistem de afisare elegant, cu fata dubla, foarte usor si manevrabil, produs din plastic transparent de foarte buna calitate. Printul se schimba cu foarte mare usurinta, in doar cateva miscari. Compacte si usor de remarcat, aceste suporturi reprezinta un mod absolut atractiv pentru prezentarea diferi..
1,79€
Fără TVA:1,50€
Model: SA1279742
Expuneti mesajele publicitare intr-un mod stilat si creativ cu noul Menu holder cu baza detasabila. Produs din plexiglas de foarte buna calitate, cu grad mare de transparenta, acesta permite vizualizarea in cele mai bune conditii a mesajului publicitar, dar si instalarea si schimbarea rapida a acest..
1,50€
Fără TVA:1,26€
Model: SA1276102
Proiectate dupa un tipar ingenios si practic, menu holder-ele Deco ofera clasa mesajului expus, avand un efect de durata asupra privitorilor. Aceste suporturi sunt realizate din doua parti: cea superioara, un buzunar din plexiglas cu grad mare de transparenta si cea inferioara, baza, din aluminiu. P..
4,17€
Fără TVA:3,50€
Model: SA1276105
Exprimati-va cu stil, expunand mesajele dumneavoastra in suporturi profesioniste, de calitate, special concepute pentru afisari de succes. Menu holder-ul Delta ofera valoare materialelor expuse, fiind un suport in voga, ce ofera suprafata mare de expunere (atat partea superioara, buzunarul, cat si b..
5,21€
Fără TVA:4,38€
Model: SA1276103
Daca doriti sa va expuneti diferite mesaje printate, meniuri sau materiale promotionale intr-un mod ingenios, investiti cu incredere in menu holder-ul Piramida. Acesta este un sistem realizat din doua parti: cea superioara, un buzunar din plexiglas si cea inferioara, baza, din plastic de culoare ros..
3,21€
Fără TVA:2,70€
Model: SA1276104
Menu holder-ul Rocket este un model creativ de expunere a meniurilor si pliantelor. Structura sa deosebita ofera printului un aspect estetic, fiind foarte usor de manevrat si utilizat. Sistemul de afisare Rocket este obtinut din plexiglas de cea mai buna calitate, are baza din plastic injectat si es..
6,83€
Fără TVA:5,74€
Model: SA1276099
Menu holder tip L este realizat din plastic turnat, transparent si talpa in forma de L, cu expunere pe o fata, usor inclinat. Acest holder pliante este ideal pentru variantele afisaj portret sau landscape.Puncte forte: - Foarte rezistent - Ofera o schimbare rapida a printului - Si..
2,57€
Fără TVA:2,16€
Model: SA1276100
Simplu dar elegant, Menu holder-ul T este un suport de masa de top prin intermediul caruia va puteti prezenta specialitatile intr-o maniera rafinata si profesionista. Suportul este realizat din plastic turnat transparent, are talpa in forma de T si permite schimbarea printului cu usurinta. Menu hold..
2,84€
Fără TVA:2,39€
Model: SA11869
Sistem de expunere elegant, dubla fata, ideal pentru prezentarea diferitelor materiale publicitare printate in format mic. Este produs din plastic transparent de foarte buna calitate, este usor si manevrabil, iar printul se poate schimba cu foarte mare usurinta, in doar cateva miscari. Compact si us..
1,31€
Fără TVA:1,10€
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)